Endre | Spordipäevik
mens sana in corpore sano

järgmine võistlus on Suurjooks ümber Viljandi järve 12 km, mis toimub 01.05

Sügisesed jooksutrennid

WP_20151122_17_11_26_ProIlmselt teab enamus meist seda Smilersi laulu, et jalgpall on parem kui seks. Nojah, nüüd on siis minu kord tõdeda, et sport on ikka parem kui seks. Eks nüüd võib öelda, et viinamarjad on hapud, kuid kas ikka on??? .
Kuidas siis selgitada, et iga kord, kui mõtlen jooksmisele, on mul erutusvärinad. Õhtuti, peale tööpäeva lõppu, torman kiirelt koju ja rebin juba koridoris riided seljast, et tõmmata selga spordiriided, pähe müts ning pealamp ning uuesti välja. Ei, ma ei lähe tänavatele kotijooksu tegema ega noori lapsi kommidega meelitama, vaid ikka ja ainult ennast üha uuesti ja uuesti proovile panema. Olen läbinud kõik kergliiklusteed, mis jäävad Painküla, Siimusti, Kurista ja Jõgeva piirkonda. Olen jooksnud nii vihma, kõva tuule, udu kui ka lörtsiga, kuid ikka olen väsimatu. No okei, ühe korra olen vahele jätnud. Ja muide, mis on selle juures kõige vahvam, et peale iga tegemist venib järjest pikemaks. Läbitud teekond, ma mõtlen ikka. Siiani olen kaheksa nädalaga jooksnud natuke üle 30 tunni ja 265 km.
Ja ikka igal õhtul, enne uinumist mõtlen ma, et homme on uus päev, kus saan ühed riided seljast võtta, et teised asemele panna ja ning minna välja kilomeetreid lugema.
Homme on uus päev…… .
Okei, okei, seks ja sport on ikka sama head või no tegelikult on ikka sport veidike etem. Valid ise koha, aja ja tempo .
Teksti redigeeris: Jane Rist

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Rekordid

3,2 km (2 mil) - 0:12:39 ( PB 2019)
7 km - 0:34:27 ( PB 2016)
10 km - 0:42:02 ( PB 2019)
21.1 km - 01:34.44( PB 2019)

Tulevad võistlused

Arhiiv