Endre | Spordipäevik
mens sana in corpore sano

järgmine võistlus on Suurjooks ümber Viljandi järve 12 km, mis toimub 01.05

2018 Hooaeg on avatud

Selle aasta võistlushooaja avasin 17. veebruaril. Sisevõistlustel olen võtnud nõuks osaleda ainult ühel alal -1500m jooksus.

Siiani olen osalenud kolmel Eesti Paraolümpiakomitee korraldatud võistluse 1,5 km distantsil, mis on mulle olnud ikka paras katsumus, sest alati olen pidanud võitlema mingite valudega. Lisaks on see distants ühtepidi lühike, kuid samas pikk, et hoida järjepidevalt ühtlaselt kiiret tempot.

Selle aasta võistluse eel oli mul kuidagi teistsugune emotsioon. Olin enne jooksu heas mõttes närviline ja ootused kõrged. Sain sellest Saaremaa Kolmepäeva jooksust nii positiivse energia ja indu jooksmises juurde, et lubasin endale, et teen korralikult ÜKET. Nagu ikka ei õnnestu alati kõik mu tegemised sada protsenti. Nädal enne võistlust pidin raske südamega ära jätma kolm trenni ära ja päev enne starti olin trennis kuidagi uimane.

Võistlushommik on mul juba traditsiooniline. Juurde olen lisanud veel oma terve e. tugevama jala teipimise, mis laseb mul rohkem ilma valuta pingutada. Stardijoonel oli meid kokku kuus sportlast, mis on tavaline ja ma ise olen alati lõpetanud viimaste hulgas. Seekord oli kõik teistmoodi – läksin kohe stardis esimeseks, mis tegelikult pole mulle üldse omane. Nii sain joosta 4 ringi enne, kui minust mööda joosti. Püüdsin end veel sappa võtta ja hellitasin peas võidumõtteid, kuid paraku liider kiirendas viimase ringi alguses. Tundes ennast, siis poleks ma 200m nii kiiret jooksu vastu pidanud seega kindlustasin oma teist kohta. Tagantjärele mõeldes võin stardiga rahule jääda, kuid mingil hetkel läksin mugavustsooni, kust välja tulla, nagu lõpp seda näitas mulle, on keeruline. Jooksu tulemus on 00:05:46

Toimetaja: Jane Rist

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Rekordid

3,2 km (2 mil) - 0:12:39 ( PB 2019)
7 km - 0:34:27 ( PB 2016)
10 km - 0:42:02 ( PB 2019)
21.1 km - 01:34.44( PB 2019)

Tulevad võistlused

Arhiiv

Uued postitused